Persoonsgegevens en cookies die wij verwerken via deze site:

Science2Move Sport Consultancy is verantwoordelijk voor de verwerking van alle gegevens op deze site en in de nieuwsbrief van Science2Move Sport Consultancy.

Science2Move Sport Consultancy verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder volgt een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken via onze site:
– IP-adres (m.u.v. de laatste 3 cijfers)
– Locatiegegevens en taal
– Gegevens over uw activiteiten op onze website en in onze nieuwsbrief
– Gegevens over de acquisitie (hoe bent u op onze site terecht gekomen?)

 

Google Analytics

Wij verzamelen (persoons)gegevens m.b.t. de site om inzicht te krijgen in demografische data en lees- en klikgedrag m.b.v. Google Analytics. Dit geeft ons inzicht in het gedrag van de sitebezoeker. Hieronder valt o.a. welke pagina’s worden bezocht, hoelang deze worden bezocht en wanneer deze worden bezocht. Maar ook locatie & taal, technologie en acquisitie. Het doel hiervan is om een betere afstemming van de site op de wensen van haar gebruikers te genereren. Hierbij zijn de instellingen aangepast naar de aanbevelingen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit houdt onder meer in dat de laatste 3 getallen van het IP-adres niet worden opgeslagen, waardoor het IP-adres in een bepaalde mate geanonimiseerd is. Hierdoor is de invloed op de privacy van onze sitebezoekers gering. Ook zijn de instellingen voor gegevensdeling met Google uitgezet. Google is een in de Verenigde Staten gevestigd bedrijf, waardoor de data kan worden opgeslagen op servers buiten de Europese Unie. Dit valt onder de Privacy Shield. Voor de verwerking van data door Google is een verwerkersovereenkomst gesloten. De gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. Verwerking van de gegevens vind plaats op basis van een gerechtvaardigd belang.

 

Social Media

Via Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn en Instagram zijn wij in staat om uitvoerige analyses uit te voeren (denk hierbij aan naam, demografie, interesses etc.). Lees voor gebruik de gebruikersvoorwaarden met de desbetreffende media daarom goed door.

 

Cookies en dergelijke tools

Science2Move Sport Consultancy gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en/ of dergelijke tools. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Science2Move Sport Consultancy gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit (bijvoorbeeld voor de tweetalige functie en de cookie-notice zelf). Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken en te optimaliseren. Door de cookies kunnen onze site afstemmen op de wensen van de sitebezoekers. Daarnaast plaatst de website via Google Analytics cookies om uw surfgedrag op onze eigen website bij te kunnen houden (zie “Google Analytics”).

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt uw internetbrowser zo in te stellen dat deze na de sessie alle cookies verwijdert. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Wilt u een compleet overzicht van alle cookies per pagina? Bekijk onze pagina’s via Google Chrome. Door op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens op respectievelijk: ‘inspecteren’, ‘application’ en ‘cookies’, kunt u per webpagina de cookies inzien.

De cookies die op dit moment geplaatst worden zijn:

 

 

Hoelang we gegevens bewaren

De verwerkte gegevens worden door Science2Move Sport Consultancy bewaard totdat de toestemming daarvoor wordt ingetrokken.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@science2move.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

 

Facturering

Om een factuur op te stellen, hebben we verschillende gegevens nodig. Deze zullen worden opgeslagen:

-Factuuradres

Ook binnenkomende facturen slaan we op, welke (o.a. verplichte) gegevens bevatten:

-Naam bedrijf
-Adres Bedrijf
-Telefoonnummer
-emailadres
-BTW-ID nummer
-KvK-nummer
-Bankrekeningnummer

Deze facturen, en dus de gegevens op deze facturen, worden minimaal opgeslagen voor de wettelijk bepaalde termijn van 7 jaar.

 

Delen met anderen

Science2Move Sport Consultancy verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting (m.u.v. bovengenoemde bedrijven: Google Analytics). Science2Move Sport Consultancy blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Eerder opgeslagen data

De huidige Privacy Statement gaat in vanaf 11-5-2018. Data die hiervóór opgeslagen is valt hier dus niet per se onder.

Om de privacy verder te garanderen zijn alle achternamen, die via de nieuwsbrief opgegeven waren, verwijderd. Daarnaast is vóór 11-5-2018 expliciet toestemming gevraagd voor het voorgaande cookiebeleid. Deze gegevens kunnen opgeslagen blijven.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@science2move.nl. Science2Move Sport Consultancy zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

Beveiliging

Science2Move Sport Consultancy neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@science2move.nl

 

Deze privacy statement kan wijzigen. Houd deze daarom regelmatig in de gaten.

Deze privacy statement is voor het laatst bijgewerkt op: 25-5-2018