Wie ben ik?

Onderzoek vormt een stevige basis voor innovatie en optimalisatie binnen sport en gezondheidszorg. Toch blijft de hieruit verkregen informatie slechts beperkt beschikbaar voor coaches, sporters en begeleiders. In een poging deze kloof tussen theorie en praktijk te verkleinen, verricht Science2Move Sport Consultancy werk waarin we wetenschappelijk onderzoek uitvoeren en bundelen tot advies dat toepasbaar is in alledaagse situaties.

Science2Move Sport Consultancy is opgericht door twee gemotiveerde bewegingswetenschappers, met als doel de laatste innovaties en onderzoeken binnen sport en gezondheidszorg voor het grote publiek beschikbaar te maken. Met praktische ervaring binnen zowel top- als breedtesport, weet Science2Move Sport Consultancy dat innovatie en kennis essentieel zijn in de optimalisering van prestaties!

 

 

Patrick Toonders, Msc. Human Movement Sciences (Biophysics in Sport). Maastricht University & VU Amsterdam

Onze Diensten

De focus van Science2Move Sport Consultancy ligt op het consulteren, uitvoeren, begrijpelijk en beschikbaar maken van wetenschappelijk onderzoek en de opgedane kennis m.b.t. sport, lifestyle en revalidatie. Wetenschappelijk onderzoek vormt een belangrijke bron van betrouwbare informatie binnen de sport en gezondheidszorg. Met het beschikbaar maken van deze kennis voor het grote publiek  hopen we mensen aan te sporen tot een gezondere levensstijl en een beter inzicht te geven in trainingsmethodes, technieken, blessurepreventie en blessurerevalidatie!

Geïnteresseerd in een sport- of revalidatie-gerelateerde presentatie voor uw bedrijf of sportclub? Laat het weten via info@science2move.nl of bel +31 6 81465639! Ik informeer u graag over mijn aanpak en de mogelijkheden binnen uw bedrijf of club! Voorbeelden van mijn werk? Bekijk de blog met handige sporttips eens!

Naast kennisdeling biedt Science2Move Sport Consultancy zich ook aan als onderzoeks-partner of consultant! Is de opdracht te kort om een bewegingswetenschapper in vaste dienst aan te nemen? Of is het simpelweg te duur om een bewegingswetenschapper aan te nemen, maar heeft u toch iemand nodig die advies kan geven over uw product of onderzoek kan doen naar uw product? Science2Move Sport Consultancy biedt uitkomst door te werken op uur-basis tegen een scherp tarief en uitgebreide mogelijkheden met partners! Interesse? Neem contact met mij op via info@science2move.nl of bel ons via +31 6 81465639!

Contact

Information

Science2Move Sport Consultancy

KvK-nr: 69509379

Berg 65 Veldhoven 5508 AR

+31 6 81465639